Zymbios Logistics Contractor Start Tjänster Arbetssätt och målsättning Kundreferenser Om Zymbios Kontakt
Professionell partner för ökad konkurrenskraft och flexibilitet
     
 

Arbetssätt och målsättning

Flexibilitet, professionalitet, utveckling

Zymbios arbetssätt präglas av det mindre företagets flexibilitet och snabbrörlighet, kombinerat med erfarenhet och professionalitet.

Zymbios målsättning är att vara en naturlig och professionell del av kundens försörjningskedja. Genom ett nära samarbete kan Zymbios vara den drivande i utvecklingen. I förbättringsarbetet eftersträvar vi att alltid värdera effekterna på kundens totala försörjningskedja.

Flexibilitet och utveckling är nyckelbegreppen i hanteringen av våra kunduppdrag. Zymbios ”Multi-kund upplägg” ger möjligheter att balansera resurser och kompetens utifrån kundens behov vid toppar och kampanjer

 
     
     
     
 

Nyheter

2017-05-29

MPM Products väljer Zymbios

MPM Products säljer högkvalitativ hund- och kattmat på den internationella marknaden. All mat består av naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Zymbios har fått förtroende att var MPM Products logistikpartner för de nordiska marknaderna.”.

Läs mer...

2017-03-16

Zymbios blir navet i Synsams nya varuförsörjning

Synsam som är Nordens ledande optikkedja med 500 butiker i Norden har valt att sammarbeta med Zymbios för att bygga upp en central varuförsörjning till sina butiker.
”Vi är själklart mycket glada att Synsam valt oss som partner och ser det som ett kvitto på vår kompetens och styrka inom plockintensiva uppdrag” säger VD Jens Berglund.

Läs mer...

 
     
 
Zymbios Logistics Contractor AB, Södra Via 111, 692 93 Kumla, info@zymbios.se
Sitemap